طرز تهیه سوسیس خانگی
به گزارش نکته های خرید، سوسیس یکی از غذاهای مورد علاقه به خصوص برای بچه هاست ولی بهتره که از بیرون تهیه نکنیم و خودمون درستش کنیم
به گزارش نکته های خرید
مواد اولیه :
گوشت مرغ (ران ، سینه ،فیله-برای 1200 گرم مواد را2برابر میکنیم) 500 تا 600 گرم
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 2 ق غذاخوری
پودر سویا یک دوم پیمانه
پودر نشاسته یک دوم پیمانه
سیر 4 حبه
آب سرد کمی
آرد گندم یک دوم پیمانه
پودر پیاز (پیاز را رنده کرده و آبش را گرفته تفاله اش را به مواد اضافه میکنیم) 2 ق غذاخوری
ادویه سوسیس :
سیر (پودر شده) 1 ق مرباخوری
شیر خشک قنادی 1 ق غذاخوری
نمک 1 ق غذاخوری
شکر 1 ق مرباخوری
فلفل قرمز و سیاه (هرکدام) 1.2 ق مرباخوری
آویشن-هل-دارچین یک دوم ق مرباخوری
تخم خردل یک دوم ق چایخوری
ریشه جوز هندی 1.2 ق چایخوری
میخک 1 عدد
زنجبیل-زردچوبه 1.2 ق چایخوری
ادویه سوسیس برای 500 تا 600 گرم (برای 1200 گرم همه مواد را دوبرابر میکنیم)
مواد را ابتدا میکوبیم تا کمی له شود.
در چرخ گوشت چرخ می کنیم و بعد 3 بار الک می کنیم.
هیچ زبری نباید داشته باشد باید عین آرد نرم باشد وگرنه زیر دندان میآید و خوشایند نیست.
ابتدا گوشت رو سه بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ میکنیم،سپس همزمان با ورز دادن و به مرور بقیه
مواد را کم کم به ان اضافه می کنیم.
دست آخر ادویه را که از الک رد کرده ایم را کم کم به مخلوط گوشت اضافه می کنیم،وقتی تمام مواد حل شد،
باید حدود یک ربع تا نیم ساعت مواد را خوب ورز بدهیم تا گوشتمان انسجام پیدا کند.
رول (کاغذ مخصوص سوسیس) را به سر مخصوص سوسیس درست کردن چرخ گوشت زده و با یک نخ محکم میبندیم
و به چرخ گوشت می زنیم و مواد رو از چرخ مینیم تا به حالت سوسیسی در کاغذ بیاید.
وقتی مواد از چرخ گوشت بیرون میاد باید شخص دیگری باشه و دستش رو بگیره زیر مواد که نشکنه و هوا داخلش نره.
بعد که گوشتها کاملا از چرخ گوشت اومد بیرون با یه نخ محکم و کلفت سوسیس ها رو در هرسایزی که
می خوایم اندازه میزنیم و نخ پیچ می کنیم.
بعد توی بخار پز میگذاری
البته ما بخار پز نداشتیم یه قابلمه بزرگ رو گذاشتم آبش جوش اومد
بعد ابکش فلزی گذاشتم روش و سوسیس ها رو چیدم توی اون و در قابلمه رو گذاشتم و
به مدت نیم ساعت بخار پز کردم بعد گذاشتم سرد شد و فریز کردم.
برای درست کردن سوسیس از هر نوع گوشتی می تونید استفاده کنید،فقط بدون چربی باشه
منبع: جام جم آنلاین