نامه دوباره سازمان حمایت به معاون وزیر صمت، گزارش تبلیغ گمراه کننده نصب برند دوو روی محصول ایرانی را آنالیز کنید
به گزارش نکته های خرید، با توجه به اینکه چارت سازمانی وزارت صمت تغییر نموده، سازمان حمایت بار دیگر با ارسال نامه به معاون تازه امور صنایع، خواهان پیگیری موضوع گزارشات تبلیغات گمراه کننده یک تولیدکننده لوازم خانگی با نصب برچسب دوو بر روی محصولات شرکت اسنوا شد.
به گزارش گروه مالی نکته های خرید، اواسط آذرماه سال جاری با تشدید نقدها به درج برند دوو بر روی محصول ایرانی، سازمان حمایت به این موضوع ورود پیدا کرد و با ارسال نامه ای به نیارکی معاونت صنایع وزارت صنعت خواهان پیگیری این موضوع به وسیله معاونت صنایع وزارت صنعت شد.
سازمان حمایت از حقوق مصرف نمایندگان در این نامه با طرح 4 سوال از معاون صنایع وزارت صمت خواهان شفاف سازی این موضوع شد و بیان کرد با توجه به ابهاماتی که در مورد فراوری این گروه از محصولات در داخل کشور با درج لوگوی خارجی وجود دارد، آیا سایر فراورینمایندگان نیز می توانند از لوگوی خارجی استفاده نمایند.
با گذشت چند روز گردان مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز با ارسال نامه ای به مدیریت شرکت اسنوا خواهان پاسخ این فراورینماینده به 4 پرسش اساسی وزارت صنعت شده بود.
در متن نامه گردان به شرکت اسنوا آمده، مستندات این 4 پرسش باید اعلام گردد.
1-قرارداد های فی مابین شرکت اسنوا و شرکت خارجی دوو جهت امکان استفاده از برند دوو
2-تأییدیه قرارداد های اشاره شده به وسیله سفارت کره جنوبی در ایران
3- ترجمه رسمی کلیه مدارک و مستندات
4-تأیدیه های اخذ شده از مراجع و سازمان های مرتبط با استفاده از برند های خارجی در داخل کشور
آنالیز ها نشان می دهد هنوز پاسخی به این سوالات از جانب گروه انتخاب به وزارت صنعت ارسال نشده و با توجه به اینکه چارت سازمانی وزارت صنعت هم تغییر نموده است، سازمان حمایت بار دیگر با ارسال نامه به معاون نو صنایع عمومی، خواهان پیگیری موضوع نصب برچسب دوو بر روی محصولات شرکت اسنوا شد.
در نامه اول دی ماه عباس تابش رئیس سازمان حمایت به برادران معاونت صنایع عمومی وزارت صنعت آمده است:
پیرو نامه های مورخ 22 آبان ماه و 6 آذرماه مبنی بر بروز ابهاماتی در مورد فراوری محصولات لوازم خانگی فراوری داخل با برند دوو کشور کره جنوبی و درخواست آنالیز عملکرد گروه صنعتی انتخاب به عنوان فراورینماینده محصولات فوق الذکر، ضمن تأکید بر ضرورت رسیدگی به موضوع حسب وصول گزارشات مبنی بر فراوری محصولات مشابه (شباهت ظاهری و سخت افزاری و نرم افزاری) با محصولات اسنوا و صرفاً نصب برچسب دوو بر روی این نوع محصولات، خواهشمند است با عنایت به ماده 7 قانون حمایت از حقوق مصرف نمایندگان مشعر بر اینکه تبلیغات خلاف واقع و ارائه اطلاعات نادرست که موجب فریب یا اشتباه مصرف نماینده از جمله به وسیله وسایل ارتباط جمعی، رسانه های گروهی و برگه های تبلیغاتی گردد، ممنوع می باشد. مقرر فرمایید نسبت به آنالیز و انعکاس نتیجه به این سازمان جهت اقدامات آینده تسریع لازم به عمل آید.
منبع: خبرگزاری دانشجو