درهای آرامستان بهشت سکینه باز می گردد ، عزاداری ممنوع!
به گزارش نکته های خرید، رئیس سازمان مدیریت آرامستان های شهرداری کرج گفت: خانواده متوفیان تنها برای فاتحه خوانی می توانند در آرامستان حضور پیدا نمایند و برگزاری مراسم عزاداری تا اطلاع ثانوی همچنان ممنوع است.

به گزارش نکته های خرید آنلاین به نقل از نکته های خرید، حمیدرضا عسگری گفت: در پی اطلاعیه های وزارت بهداشت در مورد جلوگیری از ایجاد تجمع در مکان های عمومی برای کاهش میزان شیوع کرونا، درهای آرامستان بهشت سکینه(س) در فروردین و دهه اول اردیبهشت در روزهای پنج شنبه و آدینه بسته بود.
رئیس سازمان مدیریت آرامستان های شهرداری کرج، استان البرز اضافه کرد: با توجه به عادی سازی امور از نیمه دوم اردیبهشت و بر اساس درخواست های مکرر شهروندان در مورد زیارت اهل قبور در روزهای آخر هفته، درهای آرامستان بهشت سکینه (س) به طور آزمایشی از پنجشنبه و آدینه هفته پیش بازشده است.
عسگری گفت: با توجه به اینکه فضای آرامستان باز است و امکان رعایت فاصله اجتماعی خانواده متوفیان وجود دارد، به نظر می رسد این طرح همچنان ادامه داشته باشد.
او اضافه کرد: از شهروندان درخواست می گردد به منظور حفظ سلامت خود و دیگران از تردد غیرضروری در آرامستان بهشت سکینه (س) خودداری و زمان حضور خود در این فضا را مدیریت نمایند.
رئیس سازمان مدیریت آرامستان های شهرداری کرج گفت: خانواده متوفیان تنها برای فاتحه خوانی می توانند در آرامستان حضور پیدا نمایند و برگزاری مراسم عزاداری تا اطلاع ثانوی همچنان ممنوع است
منبع: همشهری آنلاین