سریع ترین خودروهای بازار ایران کدامند؟
به گزارش نکته های خرید، سریع ترین خودروهای ایران کدامند؟ یکی از جذابیت های دنیای خودرو اطلاعات مربوط به سرعت و شتاب خودروهاست. برای رانندگان شتاب اولیه خودرو و تند و تیز بودن آن اهمیت زیادی دارد. در میان سوپر اسپرت های دنیا، دیدن عدد شتاب اولیه زیر 5 ثانیه خیلی عجیب نیست.
برندهایی مانند فراری، لامبورگینی یا مازراتی به ساخت خودروهای سریع معروفند. اما در کشور ما به دلیل قوانین مختلف واردات خودرو، بسکمک از این خودروها اجازه ورود ندارند. بنابراین فهرست سریع ترین خودروهای بازار ایران خیلی پر و پیمان نیست.
8 مورد از سریع ترین خودروهای بازار ایران
در این راهنمای خرید خودرو به معرفی و بررسی سریع ترین خودروهای بازار ایران می پردازیم و نگاهی به ویژگی های فنی و ظاهری آنها خواهیم انداخت.
1. آلفارومئو 4C
سریع ترین خودروی اسپرت موجود در ایران آلفارومئو 4C است. یک کوپه مجذوب کننده ایتالیایی با طراحی خاص و بی نظیر که پیش از اجرایی شدن قانون واردات خودروهای لوکس به ایران رسید.
طراحی ظاهری 4C با خطوط قوسی و حجیم نگاه ها را به سمت خود خیره می کند. ارتفاع کم خودرو از سطح زمین، فرم کشیده و بیضی شکل چراغ های اصلی و جلوپنجره مثلثی شکل آشنای آلفارومئو، نمای روبه روی این خودرو را متفاوت از دیگر رقبایش کرده است. هرچند که از خیلی جهات این کوپه زیبا هیچ رقیبی در ایران ندارد.
نکته مهم درمورد این خودرو وزن بسیار کم آن است. این موضوع البته در خودروهای اسپرت متداول است. به همین دلیل آپشن های زیادی در این خودروها وجود ندارد و همه تمرکز بر اسپرت بودن و سرعت خودرو است و یکی از سریع ترین خودروهای ایران به شمار می رود.
امکانات این خودرو عبارت است از:
- کنترل کشش و پایداری
- سیستم تعلیق اسپرت
- سنسور فشار باد تایرها
- فرمان برقی، پدال شیفتر
- سیستم صوتی Alpine
- ورود بدون کلید
- دی لایت
- سیستم تهویه دستی
- 5 کیسه هوا
- آینه جانبی برقی با گرمکن
بخش هیجان انگیز آلفارومئو 4C در زیر کاپوت این خودرو واقع شده است. یک پیشرانه 4 سیلندر توربو با حجم 1.7 لیتر برای این خودرو در نظر گرفته شده است؛ پیشرانه ای با قدرت 240 اسب بخار و گشتاور 350 نیوتن متر که با شتاب 4.1 ثانیه از زمین جدا می شود و سپس با شتاب گیری ثانویه به حداکثر سرعت 258 کیلومتر بر ساعت خواهد رسید.
عملکرد گیربکس 6 دنده اتوماتیک دوکلاچه این خودرو قطعاً در بازدهی فنی آن تأثیر زیادی دارد. آلفارومئو 4C در ایران به تعداد محدودی وارد شده است. پس نمی توان انتظار خدمات و تأمین قطعات آن را داشت.
2. پورشه پانامرا توربو
این فست بک مجذوب کننده آلمانی از همان سال 2010 که وارد ایران شد، مانند یک الماس می درخشید. این خودرو با 3 تیپ 6 سیلندر، 4S و توربو پا به کشورمان گذاشت. تیپ توربو آن با شتاب بسیار خوبی که دارد، در میان سریع ترین خودروهای بازار ایران قرار می گیرد.
نکته جالب درمورد پورشه پانامرا، انبوه امکانات رفاهی این خودرو است که باعث شد این مجذوب کننده آلمانی یک اتفاق بدون تکرار در بازار خودروی ایران به حساب بیاید. طراحی مجذوب کننده بدنه و کابین اسپرت و درعین حال لوکس این خودرو، هر آنچه را که سرنشینان بخواهند، به آن ها تقدیم می کند.
امکانات پورشه پانامرا به عنوان یک خودروی فول آپشن پرقدرت و شیک عبارت است از:
- کروز هوشمند
- سیستم تعلیق هوشمند
- سنسورهای فراوان
- رادارهای نقطه کور و تغییر لاین
- سیستم کامل روشنایی و ترمز
- سیستم صوتی پیشرفته Brumester
- مانیتور
- پ دال شیفتر
- 10 کیسه هوا
- سانروف
یک پیشرانه 8 سیلندر تویین توربو با حجم 4.8 لیتر در زیر کاپوت این خودرو جا خوش کرده است. 520 اسب بخار قدرت این خودرو و 700 نیوتن متر گشتاور آن، با یک جعبه دنده 7 سرعته اتوماتیک دو کلاچه به چهار چرخ آن منتقل می شود.
پورشه پانامرا تنها 4.2 ثانیه زمان نیاز دارد تا از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت و سپس به 306 کیلومتر بر ساعت برسد! سرعتی که این خودرو را به یکی از سریع ترین خودروهای ایران تبدیل کرده است.
از کیفیت ساخت و مجذوب کنندهیت های این خودرو هرچه بگوییم کم است. البته که بالا بودن هزینه نگهداری و کمبود خدمات پس از فروش هم از نکات نه چندان جالب این خودرو است.
3. ب ام و سری 6 کروک M6
این کروک مجذوب کننده آلمانی، یکی از معدود خودروهای رودستر در ایران است که با استقبال خوبی هم روبه رو شد. البته از طرف یک قشر خاص از جامعه! یک خودروی لوکس و روباز که با وجود سیستم تهویه جالبش، توجه ها را به سمت خود جلب کرد. سیستم تهویه این خودرو در تابستان و زمستان و به هنگام باز بودن سقف، گرمایش و سرمایش را برای سرنشینان خودرو فراهم می کند.
نسخه M6 این خودرو مجموعه کاملی از امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی را فراهم کرده که عبارت است از:
- کروز کنترل هوشمند
- سنسورهای متنوع
- رادار تغییر لاین و تصادف
- سیستم روشنایی کامل
- پدال شیفتر
- سیستم صوتی Bang & Olufsen
- مانیتور
- دوربین های مختلف
- آینه جانبی برقی
- جایگاه های برقی با گرمکن و سردکن
پیشرانه 8 سیلندر توربو این خودرو با حجم 4.4 لیتر، قدرت 560 اسب بخار و گشتاور 681 نیوتن متر تولید می کند. جعبه دنده 7 سرعته اتوماتیک دو کلاچه این خودرو، قدرت موتور را به چرخ های عقب منتقل می کند.
ب ام و سری 6 در مدت زمان 4.3 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت می رسد و سپس حداکثر سرعت 310 کیلومتر بر ساعت را تجربه می کند. باز هم هزینه بالای نگهداری تنها نقطه ضعف این خودرو است که با بهترین کیفیت ساخت عرضه شده است.
4. پورشه باکستر
پورشه باکستر یکی از سوپراسپورت های خاصی است که در سال 2017 وارد بازار ایران شد. مدل 718S این خودرو با پیشرانه قوی و شتاب بسیار عالی یک نمونه خاص در بازار ما به شمار میرود. این رودستر مجذوب کننده با طراحی زیبای بدنه و کابین اسپرتش، یکی از سریع ترین خودروهای بازار ایران است.
پیشرانه 4 سیلندر توربو 2.5 لیتری این خودرو قدرت 350 اسب بخار و گشتاور 420 نیوتن متر تولید می کند که با یک گیربکس 7 دنده اتوماتیک دوکلاچه، به چرخ های عقب منتقل می شود. پورشه باکستر فقط 4.4 ثانیه زمان لازم دارد تا از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت و سپس به حداکثر سرعت 285 کیلومتر بر ساعت برسد.
امکانات پورشه باکستر عبارت است از:
- 4 سنسور
- دو رادار
- سیستم صوتی BOSE
- مانیتور
- سیستم اپل کارپلی و اندروید اتو
- 6 کیسه هوا
- جایگاه های برقی
5. ب ام و i8
این مدل کوپه لوکس ب ام و طراحی خاص و متفاوتی دارد. این خودرو به صورت شخصی وارد کشورمان شد و خیلی هم مورداستقبال قرار نگرفت. بااین حال باید این ب ام و زیبا را در میان سریع ترین خودروهای ایران قرار داد.
پیشرانه 3 سیلندر توربو این خودرو با حجم 1.5 لیتر، یک موتور الکتریکی هم در کنار خود دارد. قدرت 357 اسب بخار این خودرو با کمک گیربکس 6 دنده اتوماتیک به چرخ های عقب منتقل می شود. این کوپه مجذوب کننده ب ام و در مدت زمان 4.4 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت و سپس حداکثر سرعت 250 کیلومتر بر ساعت می رسد.
امکانات ب ام و i8 عبارت است از:
- کروز کنترل
- 5 رادار
- 4 سنسور
- سیستم صوتی Harman Kardon
- مانیتور
- 3 دوربین
- هدآپ
- 6 کیسه هوا
- سیستم تهویه اتوماتیک
6. لوتوس الیزه
لوتوس یک برند بریتانیایی است که محصولات زیادی را برای مسابقات فرمول وان تولید کرده است. از این کمپانی مدل الیزه در سال 2016 به بازار ما راه پیدا کرد و تبدیل به یکی از سریع ترین خودروهای بازار ایران شد.
طراحی خاص و متفاوت لوتوس الیزه این خودرو را کاملا منحصربه فرد کرده است. تیپ 220 کاپ این خودرو با کیت بدنه فیبر کربنی در ایران عرضه شد که در نوع خود کم نظیر است.
الیزه از آن خودروهایی است که رانندگی با آن فقط از عهده رانندگان حرفه ای مسابقات برمی آید. پیشرانه 4 سیلندر توربو این خودرو با حجم 1.8 لیتر، توان تولید قدرت 217 اسب بخار و گشتاور 250 نیوتن متر را دارد. این قدرت با کمک یک جعبه دنده 6 سرعته دستی به چرخ های عقب این خودرو منتقل می شود.
شتاب 4.6 ثانیه ای این خودرو نشان دهنده تیز و چالاک بودن آن است. حداکثر سرعتی که این خودرو تجربه می کند 234 کیلومتر بر ساعت است و یکی از سریع ترین خودروهای ایران به شمار می رود.
طبیعی است که وقتی یک خودرو برای مسابقات طراحی شود، خبری از امکانات و تجهیزات رفاهی در آن نباشد. مهم ترین امکانات این خودرو عبارت است از:
- 2 کیسه هوا
- ورود و استارت بدون کلید
- سیستم تهویه دستی
- جایگاه های اسپرت
این خودرو مناسب سواری شهری نیست و هزینه تأمین قطعات آن هم حسابی زیاد است.
7. مازراتی کواتروپورته
کواتروپورته سدان مجلل شرکت ایتالیایی مازراتی و از آخرین خودروهایی است که پیش از تصویب قانون منع واردات خودروهای لوکس به ایران رسید. این خودرو در سال 2014 وارد بازار ایران شد و با قیمتی هنگفت معامله می شود.
طراحی مجذوب کننده و کابین لوکس این خودرو یک مجموعه زیبا را گرد هم آورده است. مازراتی کواتروپورته در 3 تیپ ساده، S و GTS وارد ایران شد که تیپ GTS سریع ترین پیشرانه را در اختیار دارد. موتور 8 سیلندر توربو این خودرو با حجم 3.8 لیتر، قدرت 523 اسب بخار و گشتاور 650 نیوتن متر را تولید می کند؛ قدرتی که با کمک یک گیربکس 8 دنده اتوماتیک به چرخ های عقب منتقل می شود.
کواتروپورته در مدت زمان 4.7 ثانیه ابتدا به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت و سپس به حداکثر سرعت 307 کیلومتر بر ساعت خواهد رسید.
امکانات این خودرو عبارت است از:
- کروز کنترل
- 4 سنسور
- سیستم روشنایی کامل
- سیستم صوتی Bowers & Wilkins
- مانیتور
- دوربین عقب
- 6 کیسه هوا
- سانروف
- جایگاه های برقی مجهز به گرمکن، سردکن و ماساژور
زیاد بودن هزینه نگهداری این خودرو در کنار قیمت بسیارش، باعث شد که در برابر رقبای آلمانی خود خیلی به چشم نیاید.
8. مازراتی گرن توریسمو
گرن توریسمو یکی از خودروهای گران قیمتی بود که در سال 2012 وارد ایران شد و به دلیل همین بالا بودن قیمت خبرساز شد. اما با وجود همه هیاهوها، این خودرو در کنار پورشه خیلی دیده نشد.
طراحی ظاهری زیبا و کابین اسپرت گرن توریسمو مجذوب کنندهیت زیادی داشت، اما کیفیت فنی این خودرو آنطور که رقبایش بودند نبود. پیشرانه 8 سیلندر 4.7 لیتری این خودرو قدرت 444 اسب بخار و گشتاور 510 نیوتن متر را تولید می کند که با یک گیربکس 6 دنده اتوماتیک به چرخ های عقب منتقل می شود. فقط 4.8 ثانیه زمان لازم است تا مازراتی گرن توریسمو ابتدا به سرعت صد کیلومتر بر ساعت و سپس با شتاب گیری ثانویه به حداکثر سرعت 300 کیلومتر بر ساعت برسد. از همین رو یکی از سریع ترین خودروهای ایران به شمار میرود.
امکانات این خودرو عبارت است از:
- کروز کنترل
- 4 سنسور
- سیستم صوتی BOSE
- مانیتور
- 6 کیسه هوا
- جایگاه های برقی
- تریم فیبر کربنی
جمع بندی فهرست سریع ترین خودروهای ایران
فهرست بالا نمونه هایی از سریع ترین خودروهای بازار ایران بود. در ساخت این خودروها به خاطر داشتن سرعتی بی نظیر، بیشتر تمرکز بر مشخصات فنی بوده است تا امکانات رفاهی. گرچه سرعت و شتاب این خودروها به خاطر ممنوعیت واردات نسبت به سریع ترین خودروهای جهان فاصله زیادی دارد، اما وجود همین ها در کنار خودروهای داخلی غنیمت است؛ غنیمتی گران قیمت!
امیدواریم که فهرست سریع ترین خودروهای ایران برایتان مفید بوده باشد. نظر شما درباره خودروهای بالا چیست؟ علاوه بر سرعت، کدام یک از این خودروها را از نظر آپشن و امکانات بهتر می دانید؟ نظرات و تجربیات خودتان را با ما در میان بگذارید؟
منبع: بلاگ دیوار