گسترش کووید 19 از نیمه غربی کشور به سمت نیمه شرقی

به گزارش نکته های خرید، سخنگوی وزارت بهداشت گفت: شرایط شیوع بیماری کووید 19 در کشور بسیار گسترده و نگران کننده است و موج چهارم بیماری با سرعت در حال پیشرفت از نیمه غربی کشور به سمت نیمه شرقی است.

گسترش کووید 19 از نیمه غربی کشور به سمت نیمه شرقی

به گزارش نکته های خرید، سیما سادات لاری گفت: شرایط شیوع بیماری کووید 19 در کشور بسیار گسترده و نگران نماینده بوده و موج چهارم بیماری با سرعت در حال پیشرفت از نیمه غربی کشور به سمت نیمه شرقی است.

وی اضافه کرد: بر این اساس استفاده مداوم و صحیح از ماسک و خودداری از برگزاری هرگونه دورهمی، مراسم های عروسی و عزا در شرایط فعلی بسیار ضروری بوده و فراموش نکنیم که استفاده از وسایل نقلیه عمومی پر ازدحام، خوردن غذا در رستوران و حضور در اماکن پر جمعیت، از عوامل اصلی انتقال کرونا در کشور هستند.

لاری تاکید نمود: لازم است که مردم به محض مشاهده علائم بیماری مانند تب، سرفه، سردرد و بدن درد هرچند به صورت خفیف، خود را قرنطینه نموده و تماس خود با اعضای خانواده و دوستان را محدود نمایند و با پرهیز جدی از حضور در محل کار، نسبت به تماس با سامانه تلفنی 4030 جهت کسب مشاوره و دریافت هدایت های لازم برای طی مراحل درمان بیماری اقدام نمایند.

منبع: مهر

منبع: جام جم آنلاین

به "گسترش کووید 19 از نیمه غربی کشور به سمت نیمه شرقی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گسترش کووید 19 از نیمه غربی کشور به سمت نیمه شرقی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید