ابتلای حوزه درمان به بیماری کمبود پزشک، وقتی طبیب نباشد، مردم رهسپار جاده می شوند
به گزارش نکته های خرید، کمبود پزشک در خراسان جنوبی و در مراکز درمانی تحت نظارت تأمین اجتماعی سبب شده تا مردم در فرایند درمان با مشکل روبرو شوند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های نکته های خرید از بیرجند، کمبود پزشک در بیمارستان های تأمین اجتماعی خراسان جنوبی همچنان وجود دارد و مردم از وجود این مشکل ناراضی اند.
مشکل نبود پزشک تنها به شهرستان بیرجند هم ختم نمی شود و در سایر شهرستان های استان هم کمبود پزشک داریم و مردم در بلاتکلیفی مانده اند.
نوبت گیری برای مراجعه به پزشک متخصص هم در بیمارستان های تأمین اجتماعی استان با مشکل روبرو است و بیرجندی ها از فرایند نوبت گیری تلفنی، اینترنتی و حضوری گلایه دارند.
اتمام نوبت در دو الی سه دقیقه
یکی از شهفرایندان بیرجندی که برای مراجعه به پزشک به بیمارستان شهید رحیمی بیرجند که زیر نظر تأمین اجتماعی فعالیت می کند آمده بود می گوید: تعداد زیادی از مردم هستند که با مشکل مراجعه به پزشک متخصص روبرو هستند.
او ادامه می دهد: یکی از مسائل این است که مردم در زمان شروع نوبت گیری با سامانه مربوطه تماس می گیرند، اما بعد از دو الی سه دقیقه با پیغام اتمام نوبت روبرو می شوند.
این شهفرایند بیرجندی بیان می کند: بیشتر بیمارانی که به این بیمارستان آمده اند از راه های دور خود را به بیرجند رسانده اند تا بتوانند به پزشک مراجعه کنند، اما با مشکل روبرو هستند.
اما در فردوس هم چنین مسائلی وجود دارد.
یکی از شهفرایندان فردوسی که برای درمان در پی پزشک متخصص کلیه می گشت، گفت: سونوگرافی خود را انجام داده ام، اما چون پزشک متخصص این حوزه را نداریم باید به شهر دیگری مراجعه کنم.
بیشتر بخوانید
- به مشام رسیدن بوی کمبود پزشک در قاین/ تخصصی شدن درمانگاه شهر فقط روی کاغذ اجرا شده است
او اظهار می کند: در فردوس تنها یک متخصص اطفال و داخلی را داریم و مردم برای یافتن سایر تخصص ها سرگردان و حیران مانده اند.
این شهفرایند فردوسی بیان می کند: مردم مجبور هستند برای مراجعه به پزشک های متخصص، به شهر های بیرجند و گناباد بفرایند تا بتوانند ادامه فرایند درمان خود را دنبال کنند.
فیروزی مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: 250 پزشک متخصص در استان داریم که می توان با استفاده از ظرفیت آن ها، مسائل را تا حدودی رفع کرد.
او اضافه کرد: توافق نامه ای با دانشگاه علوم پزشکی بیرجند امضاء شده است تا بتوان از پزشکان متخصص حاضر در استان استفاده کرد و مسائل را بهبود بخشید.
فیروزی ادامه داد: باید مذاکرات با بیمه سلامت هم انجام شود تا بتوان اقدام کرد، زیرا پرداخت دو کا پزشکان در مراکز دانشگاهی بر عهده بیمه سلامت است.
همراهی بیمه سلامت با تأمین اجتماعی
اربابی مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی هم گفت: طبق صحبت های اجرا شده با رئیس بیمارستان میلاد شهرستان بیرجند، مقرر شده است تا تعرفه یک کای دولتی در این بیمارستان برای عموم مردم لحاظ شود.
او با اشاره به اینکه این امر به معنای یکسان بودن پول پرداختی مردم در مراکز تأمین اجتماعی و سایر مراکز دولتی است، اضافه کرد: امیدواریم با صحبت هایی که انجام خواهد شد، مشکل در باقی مراکز هم حل شود.
خراسان جنوبی همواره با کمبود پزشک متخصص رو به رو بوده و کسی نیست که این استان را برای خدمت انتخاب کند؛ شاید نبود امکانات رفاهی و نبود زیرساخت مناسب بخشی از دلایل این موضوع باشند.
س
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان