ساخت ماسک غواصی که به ماسک تنفس مصنوعی تبدیل می گردد
به گزارش نکته های خرید، یک شرکت که دریچه و سوپاپ های جایگزین چاپ سه بعدی برای ماسک های تنفس مصنوعی یا ونتیلاتورها می سازد، شگفتی دیگری با فناوری چاپ سه بعدی اختراع نموده است که یک تبدیل شونده است که ماسک تنفس زیر آب یا غواصی را به ماسک تنفسی تبدیل می نماید.

به گزارش نکته های خرید و به نقل از آی ای، فناوری چاپ سه بعدی ترفندهای جدیدی را برای یاری به کنترل شیوع کروناویروس جدید به ارمغان می آورد.
اکنون یک شرکت ایتالیایی که دریچه و سوپاپ جایگزین چاپ سه بعدی برای ماسک های غواصی می سازد، از تجربه خود در راه مبارزه با کووید-19 استفاده نموده است و ونتیلاتورهایی می سازد که بسیار مورد احتیاج بیمارستان ها در سطح دنیای است.
این شرکت موسوم به Isinnova آداپتورهای چاپ سه بعدی را اختراع نموده است که ماسک تنفس زیر آب و غواصی را به ماسک های اکسیژن C-PAP تبدیل می نماید.
شرکت Isinnova یک اختراع حیاتی برای برآورده کردن احتیاجهای مربوط به بیماری کروناویروس جدید اراده داده است که یک آداپتور چاپ سه بعدی است که قادر به تبدیل یک ماسک غواصی به یک ماسک تنفسی کارآمد برای اکسیژن رسانی و بهبودی مبتلایان به کووید-19 است.
به گفته این شرکت، به محض اطلاع شرکت Easybreath که سازنده ماسک های غواصی است، بلافاصله ابراز تمایل به همکاری کرد.
نمونه اولیه این محصول به خوبی کار می نماید و کارکنان بیمارستان به این ایده علاقه مند شده اند.
درک اینکه ماسک غواصی چه کاری انجام می دهد کار سختی نیست، اما ماسک های این شرکت، تمام چهره فرد را می پوشاند و به شناگر وسعت دید زیاد و منظره ای بدون مانع از محیط زیر آب می دهد.
این شرکت ایتالیایی فعلا قصد ندارد بلافاصله این ماسک را به فراوری انبوه برساند، چرا که این محصول هنوز تأیید نشده است و استفاده از آن منوط به شرایط احتیاج لازم است. در واقع این محصول هنوز مجوزهای قانونی را دریافت ننموده است و بیماران مجبورند برای اجازه استفاده از آن در مراقبت از خود، رضایتنامه امضا نمایند.
در نتیجه مخترعین ایتالیایی تأکید می نمایند که اختراع جدید آنها فقط باید در مواقع اضطراری مورد استفاده قرار گیرد و به تدریج تبدیل به یک وسیله جدید و رایج در بیمارستان ها در سطح دنیا گردد.
آنها می گویند: استفاده از این اختراع رایگان خواهد بود، زیرا هدف این است که همه بیمارستان های احتیاجمند در صورت لزوم بتوانند از آن استفاده نمایند.
از آنجا که کروناویروس به سرعت در سطح دنیا در حال شیوع است، مهندسان و مخترعان وظیفه دارند راه های جدیدی برای مبارزه با این ویروس پیدا نمایند.
منبع: خبرگزاری ایسنا