طراحی یک برنامه اندرویدی برای آنالیز اندازه برشته شدن دانه های قهوه!

به گزارش نکته های خرید، قهوه یکی از محبوب ترین و پرمصرف ترین نوشیدنی ها در سراسر دنیا است که از آب و دانه های قهوه تهیه می گردد. دانه های قهوه دانه های گیاه قهوه هستند که در بخش هایی از آمریکای مرکزی و جنوبی، افریقا، خاورمیانه و آسیا رشد می نماید. کیفیت و طعم قهوه به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله شرایطی که گیاهان قهوه در آن رشد می نمایند و فرآیند هایی که به وسیله آن دانه های قهوه ذخیره، پردازش و برشته می شوند.

طراحی یک برنامه اندرویدی برای آنالیز اندازه برشته شدن دانه های قهوه!

به گزارش نکته های خرید، مشخص مقدار برشته شدن دانه های قهوه همواره برای انسان آسان نیست و گاهی اوقات احتیاج به آموزش، تجربه و تخصص دارد. محققان دانشگاه فناوری King Mongkut در Thonburi در تایلند اخیراً یک اپلیکیشن تلفن همراه برای مشخص مقدار برشته شدن دانه های قهوه به وسیله تصاویر آن ها طراحی نموده اند.

این برنامه که در مقاله ای در arXiv ارائه شده است، بر اساس تکنیک های یادگیری عمیق کار می نماید. محققان این مقاله نوشته اند: از آنجایی که طعم هر نوع قهوه به درجه برشته شدن دانه های آن بستگی دارد، حفظ کیفیت ثابت با درجه برشته شدن قهوه بسیار مهم است. هر باریستا (قهوه چی) روش خاص خود را برای مشخص درجه برشته کردن قهوه دارد. بعلاوه شرایطی مانند نور و خستگی می تواند بر کیفیت کار آن ها تاثیر بگذارد. این مدل یادگیری به وسیله یک شبکه عصبی کانولوشنال (CNN) ساخته شده است.

محققان مدل خود را بر روی مجموعه داده هایی شامل تصاویر دانه های قهوه بو داده شده در کافی شاپی در JJ Mall Jatujak آنالیز کردند. دانه های قهوه از چهار نوع مختلف بودند، دانه های قهوه سبز و بو داده نشده، دانه های قهوه لائوس تیپیکا بولاون کم بو داده، دانه های قهوه دوی چاانگ بو داده میانه و دانه های قهوه برزیلی سرادو که به شدت برشته شده بودند. این داده ها در مجموع شامل 4800 عکس(1200 عکس برای هر گونه) بودند. روش یادگیری محققان با تجزیه و تحلیل خاص رنگ دانه های قهوه کار می نماید.

کاربران با ارسال تصاویر دانه های قهوه به این اپلیکیشن، متوجه مقدار برشته شدن دانه های قهوه می شوند. در آزمایش های اولیه، این اپلیکیشن به نتایج امیدوار کننده ای دست پیدا کرد. محققان امیدوارند بتوانند در مطالعات بعدی این تکنیک را بهبود ببخشند. آن ها برای انجام این کار به مجموعه داده های متنوع تری احتیاج دارند. محققان در مقاله خود افزودند: برای ادامه توسعه این پروژه مجموعه داده هایی از دانه های قهوه باید در دسترس باشد. این کار به پیش بینی کارایی و صحت نتایج یاری می نماید. در صورت کامل شدن این الگوریتم، می تواند به وسیله باریستا ها برای ارزیابی کیفیت دانه های قهوه استفاده گردد.

منبع: techxplore

منبع: فرارو

به "طراحی یک برنامه اندرویدی برای آنالیز اندازه برشته شدن دانه های قهوه!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طراحی یک برنامه اندرویدی برای آنالیز اندازه برشته شدن دانه های قهوه!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید