طرز تهیه کوکی ردولوت خانگی با عکس مرحله به مرحله
به گزارش نکته های خرید، با این که کیک و کوکی ردولوت هواداران زیادی دارد اما اکثرا کمتر ریسک می نمایند و بیشتر آن را در کافه ها سفارش می دهند یا اینکه به صورت آماده تهیه می نمایند. علتش هم این است که تهیه و پخت این نوع کیک و کوکی سخت و پرزحمت به نظر می رسد؛ اما نه تنها تهیه آن سخت نیست، بلکه با استفاده از مواد بسیار ساده ای که در هر آشپزخانه ای پیدا می گردد می توانید انواع کیک، براونی و کوکی ردولوت را تهیه کنید.
ردولوت یک دسر خوشمزه و محبوب است که در شکل ها متنوع در جهان تهیه می گردد، ما پیش از این وافل ردولوت و کیک ردولوت را به شما معرفی نموده ایم و طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم، در این مطلب هم میخواهیم تا شما را با یک نوع دیگر از این دسر خوش طعم آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه کوکی ردولوت خانگی
- کره پاستوریزه 175 گرم
- شکر قهوه ای 200 گرم
- پودر قند 100 گرم
- تخم مرغ یک عدد
- عصاره وانیل دو قاشق چای خوری
- رنگ قرمز خوراکی یک قاشق غذاخوری
- آرد ساده 250 گرم
- پودر کاکائو 25 گرم
- جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
- چیپس شکلات سفید برای تزئین 150 گرم
- پنیر خامه ای دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکی ردولوت خانگی با ساده ترین روش
مرحله اول
برای تهیه کوکی ردولوت خانگی ابتدا باید کره را از حدود 15 دقیقه قبل از آغاز به کار از یخچال خارج کنید تا در دمای اتاق بماند و کمی نرم گردد. یک کاسه بزرگ بردارید و 175 گرم کره معمولی نرم شده و 200 گرم شکر قهوه ای را داخل آن بریزید و با یک لیسک شیرینی پزی یا قاشق چوبی کمی هم بزنید تا مخلوطی با بافت نرم به دست آید. سپس 100 گرم پودر قند اضافه کنید و همه مواد را با همزن برقی هم بزنید تا نرم و یک دست شوند. یک عدد تخم مرغ را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم
دو قاشق چای خوری وانیل را همراه با نصف قاشق غذاخوری رنگ قرمز خوراکی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت احتیاج می توانید نصف قاشق غذاخوری دیگر رنگ قرمز خوراکی اضافه کنید تا مخلوط خوش رنگ تر گردد؛ 250 گرم آرد را داخل کاسه الک کنید و سپس 25 گرم پودر کاکائو را همراه با نصف قاشق چای خوری جوش شیرین به کاسه اضافه کنید.
همه مواد را حدود دو دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا یک خمیر نرم قرمز رنگ حاصل گردد. اکنون 150 گرم چیپس شکلات سفید را اضافه کنید و هم بزنید تا به صورت مساوی در خمیر پخش شوند.
مرحله سوم
خمیر را به شکل گلوله ای در بیاورید؛ سپس با یک انگشت وسط گلوله را گود کنید، کمی شکلات صبحانه یا یک تکه شکلات تخته ای در آن بگذارید و سپس مجددا خمیر را گرد کنید.
مرحله چهارم
کوکی ها را با دست صاف کنید. سپس فر را روی حرارت 190 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم گردد. خمیر کوکی را از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از یک چاقوی تیز برش هایی با ضخامت یک سانتی متر تهیه کنید. روی یک سینی مخصوص فر کاغذ روغنی مخصوص پخت پهن کنید. کوکی های برش خورده را روی کاغذ روغنی قرار دهید. دقت کنید که کوکی ها از هم فاصله داشته باشند تا پس از پخت و افزایش حجم به هم نچسبند.
مرحله پنجم
حالا سینی را در طبقه وسط فر از پیش گرم شده قرار دهید و به مدت 13-15 دقیقه بپزید. نباید فراموش کنید که کوکی های پخته نشده را در زمانی که بقیه کوکی ها در فر در حال پخت هستند، داخل یخچال قرار دهید. زمانی که لبه کوکی ها ترد و طلایی شدند سینی را از فر خارج کنید.
پس از این که کوکی ها خنک شدند آن ها را از سینی خارج کنید و روی قفسه سیمی مخصوص خنک کردن کیک و شیرینی قرار دهید تا کاملا خنک شوند. اکنون یک کاغذ روغنی نو روی سینی پهن کنید و سری دوم کوکی ها را روی آن قرار دهید و داخل فر بپزید. این کار را تا زمانی که همه کوکی ها پخته شوند ادامه دهید.
بعد از سرد شدن کوکی ها، می توانید شکلات سفید آب شده را در قیف بریزید و روی آنها را تزئین کنید.
منبع: کتاب کاله