طرز تهیه ترافل خرمایی
به گزارش نکته های خرید، تهیه و خوردن دسر و شیرینی های سالم و مغذی همواره دغدغه افراد بسیاری است. معمولا افراد دوست دارن ضمن خوردن شیرینی های خوش آب و رنگ جذاب، مواد مورد احتیاج وضروری بدنشون رو هم تامین کنن
به گزارش نکته های خرید به نقل از ایران کوک
مواد لازم:
بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بر 10 عدد
خرما پوست و هسته گرفته 300 گرم
گردو ریز خرد شده 40 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
گلاب 1 قاشق چایخوری
خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای 200 گرم
مرحله اول:
خرما را در کاسه ای حاوی آب ولرم بریزید تا به راحتی بتوان پوست آن را جدا کرد(اگر از رطب استفاده میکنید نیازی به خیس کردن نیست.)
مرحله دوم:
پس از خیس خوردن پوست و هسته خرما را بگیرید.
مرحله سوم:
بیسکویت را در میکسر بریزید و آن را پودر کنید.
مرحله چهارم:
خرما ، گلاب، دارچین را همراه خامه در میکسر بریزید
مرحله پنجم:
شکلات تخته ای را به روش بن ماری یعنی روی بخار آب ذوب کنید. (بهتر است اول شکلات را تکه تکه کنید و بعد آن را در ظرفی بزرگتر از ظرف بخار آب بریزید تا بخار آب وارد ظرف شکلات نگردد و شکلات روان و یکدستی به دست آید.)
مرحله ششم:
از مایه ترافل خرمایی گلوله هایی به اندازه گردو یا کمی کوچکتر درست کنید و آن را در شکلات ذوب شده بغلتانید و بعد ترافل آغشته به شکلات را در هر نوع مغز یا پودر و ماده تزیینی دیگر بغلتانید تا ترافل کاملا آماده گردد.
نکات کلیدی تهیه ترافل خرمایی :
-کم و زیاد بودن مواد مختلف ترافل سلیقه ای است. اگر دوست دارید ترافل بیسکویت بیشتری داشته باشد باید مایه را با مقدار خامه بیشتر ترکیب کنید تا حالت خمیری داشته باشد و حتی می توان مقداری شکلات ذوب شده داخل مایه استفاده کرد.
-می توان از زنجبیل هم در این ترافل استفاده کرد.
-ترافل خرما را با هر نوع مغز یا پودر می توان تهیه کرد.
منبع: جام جم آنلاین