طرز تهیه ترافل خرمایی

به گزارش نکته های خرید، تهیه و خوردن دسر و شیرینی های سالم و مغذی همواره دغدغه افراد بسیاری است. معمولا افراد دوست دارن ضمن خوردن شیرینی های خوش آب و رنگ جذاب، مواد مورد احتیاج وضروری بدنشون رو هم تامین کنن

طرز تهیه ترافل خرمایی

به گزارش نکته های خرید به نقل از ایران کوک

مواد لازم:

بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بر 10 عدد

خرما پوست و هسته گرفته 300 گرم

گردو ریز خرد شده 40 گرم

دارچین 1 قاشق چایخوری

گلاب 1 قاشق چایخوری

خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری

شکلات تخته ای 200 گرم

مرحله اول:

خرما را در کاسه ای حاوی آب ولرم بریزید تا به راحتی بتوان پوست آن را جدا کرد(اگر از رطب استفاده میکنید نیازی به خیس کردن نیست.)

مرحله دوم:

پس از خیس خوردن پوست و هسته خرما را بگیرید.

مرحله سوم:

بیسکویت را در میکسر بریزید و آن را پودر کنید.

مرحله چهارم:

خرما ، گلاب، دارچین را همراه خامه در میکسر بریزید

مرحله پنجم:

شکلات تخته ای را به روش بن ماری یعنی روی بخار آب ذوب کنید. (بهتر است اول شکلات را تکه تکه کنید و بعد آن را در ظرفی بزرگتر از ظرف بخار آب بریزید تا بخار آب وارد ظرف شکلات نگردد و شکلات روان و یکدستی به دست آید.)

مرحله ششم:

از مایه ترافل خرمایی گلوله هایی به اندازه گردو یا کمی کوچکتر درست کنید و آن را در شکلات ذوب شده بغلتانید و بعد ترافل آغشته به شکلات را در هر نوع مغز یا پودر و ماده تزیینی دیگر بغلتانید تا ترافل کاملا آماده گردد.

نکات کلیدی تهیه ترافل خرمایی :

-کم و زیاد بودن مواد مختلف ترافل سلیقه ای است. اگر دوست دارید ترافل بیسکویت بیشتری داشته باشد باید مایه را با مقدار خامه بیشتر ترکیب کنید تا حالت خمیری داشته باشد و حتی می توان مقداری شکلات ذوب شده داخل مایه استفاده کرد.

-می توان از زنجبیل هم در این ترافل استفاده کرد.

-ترافل خرما را با هر نوع مغز یا پودر می توان تهیه کرد.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه ترافل خرمایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترافل خرمایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید