طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر

به گزارش نکته های خرید، پوره سیب زمینی یک غذای خوشمزه و در عین حال ساده است که می توانید در منزل آن را تهیه کنید. این غذا هم به عنوان وعده اصلی و هم به عنوان میان وعده یا در کنار غذاهای اصلی سرو می گردد. مثلا می توانید غذای اصلی را با پوره سیب زمینی تزیین کنید. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر را به شما آموزش دهیم. طعم سیب زمینی کنار سیر معرکه است. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی با سیر

  • سیب زمینی 10عدد
  • سیر 8 حبه
  • خامه ترش 200 گرم
  • پنیر خامه ای ویلی خرید آنلاین 200 گرم
  • کره پاستوریزه کاله نصف لیوان
  • پیازچه خرد شده مقداری برای تزیین
  • مقداری پاپریکا مقداری برای تزیین

طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر

مرحله اول

هر کدام از سیب زمینی ها را به 4 قسمت تقسیم کنید. آن ها را پوست نکنید. سپس در ظرف بزرگی از آب بریزید و نمک به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

8 حبه سیر را به مواد اضافه کنید، بگذارید بر روی حرارت بجوشند.

مرحله سوم

وقتی که سیب زمینی ها ترد و نرم شدند، آن ها را در ظرفی بریزید. سپس خامه ترش، کره و پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

از طریق یک گوشتکوب، سیب زمینی ها را له کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.مواد را در ظرفی بریزید که می توانید آن را داخل فر قرار دهید. چاشنی های مورد نظر خود را مثل فلفل پاپریکا به آن اضافه کنید. دو حبه سیر را هم رنده نموده و به پوره اضافه کنید.

مرحله پنجم

پوره را داخل فر قرار دهید. فر را روی دمای 325 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا روی پوره حالت طلایی رنگ گردد. اگر مایل هستید، می توانید از مفداری پنیر پیتزا روی پوره بهره ببرید.بعد از 15 قیقه پوره سیب زمینی با سیر آماده است. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید